Madonna steekt Parijs hart onder de riem

De Amerikaanse zangeres Madonna heeft vannacht na haar concert in Bercy in Parijs een mini-concert gegeven op de Place de la République in de lichtstad. "Wij zullen niet toegeven aan angst", verwees Madonna naar de aanslagen van 13 november. Madonna trok na haar concert met een handvol fans naar de Place de la Républiqee en zong er drie nummers.

Madonna heeft tijdens haar optreden in Bercy in Parijs haar Franse fans een hart onder de riem gestoken na de aanslagen in Parijs. De Amerikaanse zangeres reist momenteel door Europa met haar "Rebel heart tour".

Een zichtbaar geëmotioneerde Madonna zei dat "het hart van Parijs niet verslagen is door de aanslagen. De kracht van de liefde is sterker dan de liefde van de macht. We zullen niet toegeven aan angst".

Madonna zong tijdens het optreden het Franse volkslied. Tijdens de "Marseillaise" tooide de zangeres zich in de Franse driekleur. Na afloop van haar concert riep Madonna via Twitter op om te verzamelen op de Place de la République om te zingen als eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslagen.

Madonna zong tijdens het miniconcert met haar gitarist haar nummers "Like a prayer" en "Ghosttown". Een handvol fans zong ook "Imagine" van John Lennon met haar mee.