Selah Sue: "Geloof dat je op het einde van de strijd sterker zult zijn"

Selah Sue heeft "veel mooie en ontroerende woorden" gekregen op het bericht dat het de laatste tijd niet goed met haar gaat. Dat schrijft ze op haar Facebookpagina. De zangeres steekt meteen ook iedereen die in dezelfde situatie zit een hart onder de riem.

Begin deze week postte Selah Sue een opmerkelijk bericht op haar Facebookpagina. Bij een foto van zichzelf met een rode neus - verwijzend naar de Rode Neuzendag - schreef ze dat het de laatste tijd niet goed met haar gaat. 

"De dag na mijn optreden in Vorst van afgelopen zaterdag voelde ik me slecht en leeg. Als zelfs zo’n avond me niet langer dan een dag gelukkig kan maken, wat dan wel", vroeg ze zich luidop af. De zangeres liet eerder al verstaan dat ze strijdt tegen depressies.

Op het bericht kwamen volgens Selah Sue "veel mooie en ontroerende woorden" en daar wil ze iedereen voor bedanken. "Mijn grootste hoop is dat de algemene mening over psychische problemen zal veranderen", schrijft ze. Daarnaast steekt ze ook iedereen die in dezelfde situatie zit een hart onder de riem. "Praat erover en schaam je nooit. Geloof dat je aan het einde van de strijd sterker en slimmer zult zijn dan niet-lijders."

"Ik heb geluk dat ik de perfecte setting rondom mij heb, waardoor ik snel kan handelen als het te moeilijk wordt. Ik besef dat niet iedereen dat geluk heeft, maar als je al beseft dat je beter wil worden, heb je al voor de helft gewonnen", besluit ze.