Dodelijk verkeersongeval in Vichte

In Vichte gebeurde er vanmorgen rond 4 uur een dodelijk verkeersongeval op de Vichtesteenweg. Daar botste een personenwagen op een lichte bestelwagen. De bestuurder van de personenwagen, een man uit Ronse, was op slag dood.

Een wagen die richting Vichte reed verloor de controle over het stuur, raakte een middenberm en knalde op een lichte bestelwagen die uit de tegenovergestelde richting kwam. De bestuurder van de personenwagen, een man uit Ronse, was op slag dood. De bestuurder van de lichte bestelwagen, een man uit Gent, raakte zwaargewond.

De N36 is al de hele tijd afgesloten voor het verkeer. Het parket West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, stuurde een deskundige ter plaatse. Het ongeval gebeurde op precies dezelfde plek waar drie jaar geleden, op 15 oktober 2012, ook een dodelijk ongeval gebeurde. Toen vielen er vier doden, een gezin uit Ronse.