Editors annuleert concerten door ziekte Tom Smith

Editors heeft zijn concerten de komende dagen in Zwitserland en Frankrijk geannuleerd. Frontman Tom Smith is te ziek om op te treden. Het geplande concert voor Music For Life op vrijdag 18 december komt voorlopig niet in het gedrang.
Lies Borgers
Editors in Het Depot in Leuven.

Gisteren had de Britse band al aangekondigd dat de shows in Warschau (10 december) en Poznan (11 december) niet konden doorgaan omdat frontman Tom Smith ziek is. Vandaag laat Editors weten dat ook de concerten in Zürich (13 december), Marseille (14 december) en Bordeaux (15 december) geannuleerd worden.

"De band is band is er kapot van dat ze deze aankondiging moet maken zo kort voor de optredens en verontschuldigt zich bij de fans voor het ongemak. We zullen alles doen wat mogelijk is om de concerten te verplaatsen naar volgend jaar", zo schrijft Editors op Facebook.

De band staat op vrijdag 18 december in The Flame in de Schorre in Boom, een benefietconcert in het kader van Music For Life. Dat optreden gaat vooralsnog wel door.