"Let it happen" is song van het jaar in Nederland

De luisteraars van de Nederlandse radiozender 3voor12 hebben "Let it happen" van Tame Impala uitgeroepen tot nummer van het jaar 2015. Het resultaat van de verkiezing werd bekendgemaakt tijdens een liveshow in TivoliVredenburg in Utrecht.

De luisteraars van de Nederlandse radiozender 3voor12 mochten uit een lijst van 250 nummers een top tien samenstellen voor de verkiezing van de song van het jaar.

Het publiek van de liveshow in Utrecht stelde de top tien samen. De bijna 8.000 muziekliefhebbers in TivoliVredenburg kozen voor "Let it happen" van de Australische psychedelische rockgroep Tame Impala.

De top drie wordt vervolledigd door "Iron sky" van Paolo Nutini en "Psycho" van Muse. Kensington is met "War" op vier de hoogst genoteerde Nederlandse groep. "Hello" van Adele eindigde op de vijfde stek.