Adele opnieuw op nummer 1 in de MNM 1.000

"Someone like you" van Adele is het laatste nummer dat werd uitgezonden tijdens de marathonuitzending van de MNM 1.000 op radiozender MNM. Vorig jaar moest Adele de eerste plaats nog afstaan aan "Formidable" van Stromae. Nu staat het nummer opnieuw op het hoogste schavotje in de eindejaarslijst van de luisteraars van MNM.

De voorbije week heeft MNM de MNM 1.000 uitgezonden. De hoogste nieuwkomer in de eindejaarslijst van de radiozender is "Hello" van de Britse zangeres Adele. Het nummer is nog maar een maand uit, maar eindigde meteen op de vierde plaats in de lijst.

"Someone like you" van Adele staat op de eerste plaats van de MNM 1.000. Het podium wordt vervolledigd door "Poker face" van Lady Gaga en "Bohemian rhapsody" van Queen.

"Formidable" van Stromae tuimelt van de eerste naar de veertiende plaats in de lijst van de luisteraars van MNM. Het hoogst genoteerde Belgische nummer is "Mia" van Gorky. Stan Van Samang staat ook in de top tien met zijn nummer "Goeiemorgend, goeiendag".

De populairste artiest in de MNM 1.000 is Regi. Het muzikale brein van Milk Inc. staat met 18 nummers in de lijst.

De top tien van de MNM 1.000

1. (2) Someone like you - Adele
2. (21) Poker face - Lady Gaga
3. (5) Bohemian rhapsody - Queen


4. (-) Hello - Adele
5. (6) Viva la vida - Coldplay
6. (14) Mia - Gorky
7. (3) Nothing else matters - Metallica
8. (23) Summer of 69 - Bryan Adams
9. (-) Goeiemorgend, goeiendag - Stan Van Samang
10. (13) Thunderstruck - AC/DC

Meest gelezen