Actrice Rose Siggins overleden op 43-jarige leeftijd

De Amerikaanse actrice Rose Siggins is op 43-jarige leeftijd overleden. Siggins werd geboren met een zeldzame genetische afwijking. Op jonge leeftijd werden haar benen geamputeerd. In de televisieserie "American horror story" vertolkte ze Legless Suzi.

"De "American horror story"-familie verliest een lid. Rose Siggins was een absoluut lichtpunt. Ik zal haar lach en haar mooie ogen nooit vergeten", reageert actrice Sarah Paulson op het plotse overlijden van Rose Siggins.

De actrice overleed zaterdag in Denver. Ze laat twee kinderen na.

Rose Siggins vertolkte een van de rollen in het vierde seizoen van de FX-serie "American horror story - Freak show". De reeks speelde zich af in een freakshow en was goed voor twintig Emmy-nominaties.

De actrice verloor op jonge leeftijd haar beide benen. Ze werden geamputeerd omdat Siggins een zeldzame genetische afwijking aan haar wervelkolom had.