Ed Sheeran heeft het (even) gehad met sociaalnetwerksites

De Britse zanger Ed Sheeran heeft aangekondigd dat hij een pauze neemt op sociaalnetwerksites. De zanger van "The a team" en "One" en "Sing" heeft 16 miljoen volgers op Twitter en 5,5 fans volgen zijn Instagramaccount.

De Britse zanger Ed Sheeran heeft aangekondigd dat hij zijn activiteiten op sociaalnetwerksites on hold zet. "De voorbije jaren zag ik de wereld op een scherm en niet met mijn eigen ogen", aldus Sheeran. 

De 24-jarige zanger heeft net de wereldtournee van zijn tweede album "x" afgewerkt. Het album stond op de eerste plaats in de hitlijsten in de VS en Groot-Brittannië.

Op dit ogenblik werkt hij aan een nieuw album. "Mijn derde album is onderweg en het is het beste wat ik ooit al heb gemaakt", aldus Sheeran. Eerder deze week kondigde de zanger aan dat hij in januari een operatie moet ondergaan aan zijn trommelvlies.