"En ja, I'm looking for love"

Fitnesstrainer Ethan Renoe was afgelopen weekend bezig met zijn loopsessie in Chicago, toen hij plots werd tegengehouden door een journalist van WGN-TV die net bezig was met een rechtstreeks verslag. Opmerkelijk was vooral dat, in tegenstelling tot de goed ingeduffelde Tahman Bradley, Renoe zijn 5 miles-loop in korte broek en met ontbloot bovenlijf afhandelde. Het filmpje werd snel massaal gedeeld en geliket op Facebook.

"Het is een prachtige dag om te lopen. En te nat om een T-shirt te dragen. Het is geweldig. Ik hou ervan om in de regen te lopen. En ja, ik ben single", reageerde Renoe op de vraag waar zijn T-shirt was.

Na het succes op sociale media reageerde Renoe met: "Het loopt echt uit de hand. Op korte tijd kreeg ik 900 aanvragen om bevriend te worden. Daar moet ik me nog doorheen worstelen. Ook waren er een 3.000-tal commentaren te lezen. Om duidelijk te zijn: ik ben hetero. Daar bestaat geen twijfel over. En ja, I’m looking for love."

Deze reactie op het filmpje geven we nog graag mee: "Opletten geblazen. Er heeft zopas een aardbeving in Noord-Amerika plaatsgevonden door het razendsnelle uittrekken van netkousen door de vrouwelijk bevolking."

lees ook