Eagles of Death Metal op 25 februari in Vorst Nationaal

Eagles of Death Metal, de Amerikaanse rockgroep die optrad in de Bataclan op het moment van de dodelijke schietpartij in Parijs op 13 november, komt op 25 februari naar Vorst Nationaal. Dat heeft Live Nation bekendgemaakt.

De groep hervat de Europese toernee en staat op 16 februari ook in Parijs, "voor wat ongetwijfeld een zeer emotioneel concert wordt", luidt het in een persmededeling van Live Nation.

Het Brusselse concert staat opnieuw ingepland in Vorst Nationaal (Club), omdat het Koninklijk Circus niet beschikbaar is. Fans die tickets hadden voor het geannuleerde concert van vorige maand, krijgen als eerste de kans om opnieuw tickets te kopen. Zij worden via mail geïnformeerd over de 24 uur durende voorverkoop.

De officiële ticketverkoop van het concert start op zaterdag 19 december om 11 uur. Tickets kosten 35 euro.