VTM lanceert 10 nieuwe programma's in het voorjaar

VTM heeft 10 nieuwe programma's voorgesteld voor het voorjaar. Meest in het oog springt wellicht "Hollywood in 't echt" waarin de broers Staf en Mathias Coppens aan de lijve proberen te ondervinden of hun beeld uit de films klopt met de werkelijkheid. Ook K3 krijgt een nieuw programma.

Aan de Medialaan is de programmatie voor het voorjaar van 2016 voorgesteld. VTM lanceert niet minder dan 10 nieuwe programma's:

"Hollywood in 't echt":
De broers Staf en Mathias Coppens trekken naar Hollywood en proberen na te gaan of hun beeld uit de films uit hun kindertijd klopt met de werkelijkheid. Bestaan er bijvoorbeeld echte duiveluitdrijvers zoals in "The exorcist"?

"Coppers":
Hilde De Baerdemaeker, Luk Wyns, Lotte Pinoy en Bert Verbeke vormen de cast voor de nieuwe misdaadserie "Coppers". Commissaris Liese Meerhout (De Baerdemaeker) van de gerechtelijke politie gaat op zoek naar gerechtigheid. Naar de boeken van Toni Coppers.

"Blind getrouwd":
Zes singles vertrouwen op wetenschappers om hun ideale partner te vinden. Ze laten de keuze van hun partner volledig over aan de relatie-experten en kijken reikhalzend uit naar hun huwelijksdag, meteen ook de allereerste keer dat ze hun partner ontmoeten. Een opmerkelijk sociaal experiment.

"Wij zijn K3":
Hanne, Marthe en Klaasje geven een inkijk in hun beleving en hun nieuwe leven als lid van K3. Het programma volgt volgens de perstekst de repetities, de shows, de bekendheid, de fans en de familie van op de eerste rij. "Het leven zoals het is: K3", zeg maar.

"Patrouille Linkeroever":
Een komische reeks met reality-alures waarin onder meer Jonas Van Geel en Kevin Janssens de rollen op zich nemen van politieagenten in het korps Patrouille Linkeroever die gevolgd worden door een cameraploeg. De camera's treffen het meest incompetente korps van Vlaanderen aan.

"Deze is voor jou":
Naast de fictieve reality is er ook plaats echte reality. Nietsvermoedende Vlamingen worden verrast met een privé-optreden in de huiskamer, de keuken of op een familiefeest.

"Moerkerke en de mannen":
Cathérine Moerkerke stapt als vrouw binnen in de werelden van verschillende mannen, met hun specifieke gevoeligheden en karakteristieken. Moerkerke gaat op zoek naar onderwerpen en problematieken waar vrouwen maar weinig van begrijpen of waar ze anders mee zouden omgaan.

"Alloo in de psychiatrie":
Luk Alloo liep twee jaar lang mee in een Vlaamse instelling en sprak er heel open en zonder taboes met dertig patiënten.

"De vetste vakantie":
Dina Tersago zoekt uit wat er gebeurt wanneer kinderen zelf mogen beslissen waar de vakantie heen gaat. "Een verbazingwekkende trip, voor ouders én hun kids", meldt de perstekst.

"Lotgenoten":
Een programma waarin een aantal grote rampen worden gereconstrueerd zoals de treinramp in Buizingen of de gasramp in Gellingen.

Blijvers:
Naast de nieuwe programma's komen gevestigde waarden zoals "Tegen de sterren op", "Mijn pop-uprestaurant", "The voice van Vlaanderen" en "Beste kijkers" terug.

Meest gelezen