Koen Verlinden vanaf januari interim-bestuurder Selor

Koen Verlinden wordt vanaf 1 januari 2016 gedelegeerd bestuurder ad interim van Selor, het selectiebureau van de federale overheid. Dat heeft het kabinet van minister van Ambtenarenzaken Steven Vandeput (N-VA) bekendgemaakt.

Koen Verlinden volgt Marc Van Hemelrijck op, sinds 2002 gedelegeerd bestuurder van Selor. Op 1 januari gaat hij met pensioen.

Verlinden werkt al 13 jaar bij Selor. Hij startte als expert competentiemanagement (2002-2007), werd vervolgens verantwoordelijk voor de certificering en oriëntering (2007-2010) en groeide vervolgens door tot R&D-Manager (2011-2015). Hij is ook al meer dan 10 jaar lid van het directiecomité van Selor.

Gelijk met de interim-aanstelling van Koen zal er ook een nieuwe selectieprocedure worden opgestart voor een gedelegeerd bestuurder van Selor. Tegen januari 2017 zal Selor ook deel gaan uitmaken van de nieuwe ondersteunende horizontale FOD van de federale overheid.