NASA stuurt nieuwste "Star Wars" naar de ruimte

Weldra zal de nieuwste film van "Star Wars" ook bekeken worden in de ruimte. De astronaut Scott Kelly had via Twitter laten weten erg nieuwsgierig te zijn naar de film. De ruimtevaartorganisatie NASA gaat er nu voor zorgen dat de film ook in hun ruimtestation geraakt.

De astronaut Scott Kelly bevindt zich momenteel in een ruimtestation zo'n 400 kilometer boven de aarde. Op de sociale netwerksite Twitter deelde Kelly een foto van de ruimte met het bijschrift: "Hier is geen wachtrij voor de nieuwste "Star Wars"-film, maar we zullen moeten wachten tot de film tot bij ons geraakt."

De ruimtevaartorganisatie NASA geeft nu gehoor aan zijn oproep. "De Kracht zal weldra ook 250 mijl (ongeveer 400 kilometer) boven de aarde te voelen zijn, wanneer de astronauten naar de nieuwste film kijken", antwoordde NASA via Twitter.

Hoe de zevende film van de "Star Wars"-saga in het ruimtestation zal geraken, is evenwel niet geweten.