Ontknoping "De slimste mens" lokt 1,45 miljoen kijkers

Bijna anderhalf miljoen kijkers hebben donderdagavond de ontknoping van de televisiequiz "De slimste mens ter wereld" bekeken op Vier. Tom Waes heeft het dertiende seizoen van het programma gewonnen.

Exact 1.446.215 mensen hebben de spannende finale van het dertiende seizoen van "De slimste mens ter wereld" gezien. In het eindspel deed Tom Waes het beter dan Danira Bouhkriss Terkessidis. Kobe Ilsen eindigde op de derde plaats.

De televisiezender Vier heeft met de finale 56 procent van de kijkers tussen 18 en 54 jaar oud bereikt.

"De slimste mens ter wereld" heeft het voorbije seizoen gemiddeld 1.027.669 kijkers gelokt naar Vier, meldt de persdienst van de commerciële zender. Dat is een stijging van 9 procent tegenover vorig jaar.

Meest gelezen