Nu ook pushmeldingen in deredactie.be-apps

Gebruikers van deredactie.be-nieuwsapps hebben het misschien al gemerkt: sinds de laatste update van onze apps kan u pushmeldingen krijgen bij groot nieuws. Op die manier bent u meteen op de hoogte van het laatste nieuws.

Sinds begin dit jaar is deredactie.be ook beschikbaar als een app voor iOS- en Android-smartphones. Via de apps kon u sindsdien al onze nieuwsberichten lezen en -video’s mobiel bekijken. Maar voor nieuwsfreaks ontbrak er nog een een belangrijke functionaliteit: pushberichten. En die functionaliteit hebben we nu toegevoegd. 

Als u onze app deze week al hebt geüpdatet (of dit automatisch hebt laten doen), dan hoeft u verder niets te doen om onze pushmeldingen te krijgen. Bij een volgend groot nieuwsfeit zal u een duidelijke melding krijgen op uw scherm. Is uw app nog niet up-to-date, dan kan u de laatste versie van onze app downloaden in de iTunes- en Google Play-store.

Wie de pushmeldingen niet meer wil krijgen, kan die trouwens eenvoudig uitzetten bij de instellingen van zijn telefoon. Maar we hopen natuurlijk dat u deze nieuwe functionaliteit wel zal appreciëren en gebruiken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.