3FM-presentatoren krijgen airco in Glazen Huis

De collega's van Studio Brussel presenteren tijdens Music For Life in De Schorre in Boom in een iglo, maar de Nederlandse collega's van 3FM houden hun eindejaarsactie nog altijd in een Glazen Huis en daar werd het gisteren erg warm, onder meer door de hoge temperaturen buiten.
Giel Beelen (archieffoto)

De temperatuur liep gisterenmiddag in Heerlen op tot rond de 15 graden. In combinatie met de apparatuur en de lampen in het huis liepen de temperaturen binnen dan ook hoog op. De deur moest heel even op een kier om het draaglijk te houden en er werd intussen ook airco geïnstalleerd, dat is voor het eerst in de geschiedenis van "Serious request".

Giel Beelen, Domien Verschuuren en Paul Rabbering presenteren de benefietmarathon, die Studio Brussel 10 jaar geleden op het idee voor Music For Life bracht. Net als Siska Schoeters, Eva De Roo en Linde Merckpoel blijven de presentatoren opgesloten tot kerstavond.