"Friends" keert (even) terug naar het tv-scherm

Liefhebbers van "Friends" hebben iets om naar uit te kijken. De populaire Amerikaanse sitcom komt niet terug, maar de zes acteurs hebben wel toegezegd voor een eenmalige -twee uur durende- reünie op 21 februari, zo meldt zender NBC.
AP2004

De acteurs achter de personages Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross zullen te zien zijn tijdens een show die regisseur James Burrows in de bloemetjes zal zetten. De man regisseerde verschillende afleveringen van de serie. Ook andere reeksen die Burrows onder handen nam -zoals "Cheers en "Frasier"- komen aan bod. 

Het is echter nog niet zeker of de zes acteurs samen te zien zullen zijn in het programma. "Ik hoop dat ze op hetzelfde moment in dezelfde kamer zullen zijn, maar ik ben niet zeker of dat praktisch haalbaar zal zijn", zegt Robert Greenblatt van zender NBC.

In 2004 hield de reeks er na tien seizoenen mee op. De Amerikaanse reeks was en is nog steeds een internationaal succes. 

Meest gelezen