"High School Musical" viert 10-jarige bestaan met reünie

Goed nieuws voor de fans van "High school musical". Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu en Monique Coleman zullen overmorgen eenmalig terugkeren om de tiende verjaardag te vieren van de populaire film.

De grote fans van "High School Musical" vragen zich zonder twijfel af waarom de naam van Zac Efron ontbreekt in bovenstaand lijstje. Dat komt omdat de 28-jarige ster op dat moment een promotour maakte voor de film "Dirty Grandpa." Toch zal hij in een apart opgenomen fragment zijn opwachting maken in de viering van de 10e verjaardag. 

Waarover gaat de film ook alweer?

Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van allebei hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam leiden naar de overwinning en Gabriella moet hetzelfde met haar scheikundeclub.