Laura Tesoro: "Stockholm moet ons blijven onthouden"

Naar eigen zeggen was ze gisteravond "helemaal weg van de wereld", maar vanochtend viel daar in de "Grote Peter van de Veire Ochtendshow" niets meer van te merken. Na een nachtrust van minder dan drie uur blikte ze in de radiostudio van MNM vooruit op het Eurovisiesongfestival.

Het was zondagavond een hectische bedoening, maar veel vieren heeft de 19-jarige zangeres niet gedaan. "Ik ben even naar de afterparty gegaan, maar toen ik hoorde hoe vroeg ik hier vanmorgen moest zijn (7.30u), ben ik meteen naar huis gegaan", lacht Tesoro.

Ze is niet van plan om de zaken nu op haar beloop te laten gaan. "De song en de act zijn er, maar ik wil alles nog honderd keer beter doen. Het podium in Stockholm is ook veel groter dan het podium in België. Dat wil zeggen dat we de act ook iets groter zullen aanpakken."

Hoe ze er in Stockholm precies zal gaan uitzien, weet Tesoro nog niet. "Ik vermoed dat dit niet hetzelfde zal zijn als wat ik gisteravond droeg. Dat zal wel iets uitgebreider zijn met misschien nog meer glitter. Het zal zeker geen grote jurk zijn, dat staat vast."

Ook de raad van Hadise neemt ze ter harte: op het podium van Stockholm zal ze platte schoenen aantrekken.

Peter van de Veire had nog goed nieuws te melden aan Tesoro, want haar "What's the pressure" is deze week uitgeroepen tot MNM Big Hit.