Voor al uw kuisheidsgordels één adres: de Italiaanse brandweer

De brandweermannen van Padua, in Italië, kregen te maken met een erg bijzondere vraag om hulp. Een vrouw van middelbare leeftijd kwam de kazerne binnen met de boodschap: "Hallo, ik ben de sleutels van een slot kwijt en kan het dus niet openen." Toen de brandweermannen vroegen waar de vrouw precies woonde, trok ze haar pull omhoog en kwam haar kuisheidsgordel tevoorschijn.
© Christopher Boswell - www.belgaimage.be

De brandweermannen dachten niet meteen aan een grap, integendeel. Ze gingen er zelfs vanuit dat de vrouw in gevaar verkeerde. Dat ze slachtoffer was van geweldpleging en dat ze gedwongen werd tot een of ander seksspel. Dat bleek echter niet het geval.

De vrouw vertelde oprecht dat ze de gordel uit vrije wil droeg omdat ze "seksuele relaties wilde vermijden". Het werd een vrij gênante situatie voor beide partijen. Maar de brandweer reageerde professioneel en kon de vrouw bevrijden.

lees ook