Alle wintersportcentra in Oostkantons zijn open

De 19 wintersportcentra in de Oostkantons zijn open, laat het Toeristisch Agentschap Oost-België weten. Door de aanhoudende sneeuwval van de afgelopen dagen ligt er voldoende sneeuw voor skiërs en langlaufers op de Belgische hoogvlaktes.
(archieffoto)

Wintersporters kunnen terecht in Manderfeld, Botrange, Rocherath, Elsenborn, op de Baraque Michel, Rodt, Losheimergraben, Xhoffraix, Ternell, op de Mont Spinette, in Weywertz, op de Mont Rigi of nog in Worriken. Op de pistes van Houyres kunt u enkel terecht voor een tocht met de sneeuwscooter.

In verschillende skistations kunt u ook tochten met sneeuwschoenen maken of afdalingen met de slee. Al de informatie over de openingen van de wintersportcentra is te raadplegen via de website van het Toeristisch Agentschap Oost-België.