De ene Hanne is de andere niet

Het was vast even slikken voor Hanne Troonbeeckx bij het lezen van de Story van deze week. Volgens het blad is ze immers zwanger van haar tweede kind. Niks is minder waar: Story verwart haar naam met die van "Journaal"-anker Hanne Decoutere.
Hanne Troonbeeckx.

Vorige week maakte Decoutere bekend dat ze zwanger is van haar tweede kind, een broertje of zusje voor dochter Anna die in juli 2014 werd geboren.

Ook Story pikt het nieuws deze week op, maar vergist zich van Hanne. "Hanne Troonbeeckx verwacht haar tweede kindje", schrijft het magazine in de inhoudstafel van de editie van vandaag. Presentator en model Troonbeeckx kan er wel om lachen en heeft een foto van het erratum op Instagram geplaatst. "Ik verwacht veel van 2016, maar deze zag ik niet aankomen", schrijft ze met een knipoog.

lees ook