Supermacht van 26 BV's in "Twee tot de zesde macht"

"Twee tot de zesde macht", de quiz van Bart De Pauw op Eén, pakt dit seizoen uit met een macht van 26 BV's (in plaats van 6) uit alle hoeken van het medialandschap. Elke aflevering staat in het teken van een bepaald thema. Verder blijft het concept ongewijzigd: twee duo's nemen het op tegen een duo bekende Vlamingen dat geselecteerd wordt uit de supermacht.
© VRT Lies Willaert

De 26 BV's in de supermacht zijn: Jeroen Meus, Marc Coucke, Philippe Geubels, Tom Lenaerts, Astrid Bryan, Adil El Arbi, Tom Waes, An Lemmens, Jonas Geirnaert, Erik Van Looy, Wim Willaert, Umesh Vangaver, Guga Baul, Karen Damen, Koen Wauters, David Galle, Cath Luyten, Laurens Nuyens of 'De Lau', Lieven Scheire, Otto-Jan Ham, Tine Embrechts, Wim Lybaert, Henk Rijckaert, Pascal Braeckman, Gunther Schepens en Maaike Cafmeyer.

Het nieuwe seizoen start op zondag 24 januari, om 20.30 uur op Eén.