Concert Eagles of Death Metal in Parijs meteen uitverkocht

Het concert van Eagles of Death Metal op 16 februari in Parijs, was in enkele minuten tijd volledig uitverkocht. De band was in de Bataclan aan het spelen toen terroristen daar op 13 november vorig jaar 90 concertgangers doodschoten.

De Amerikaanse groep gaf meteen aan te willen terugkeren naar Parijs en de Bataclan om het concert af te maken. Dat zal op dinsdag 16 februari gebeuren, maar de band treedt wel op in een andere zaal, de Olympia. De Bataclan is nog altijd gesloten.

Eagles of Death Metal hervat zijn Europese tournee (nu de Nos Amis Tour gedoopt), die werd stopgezet na de aanslagen in Parijs, op 13 februari in Stockholm. Op donderdag 25 februari treedt de band ook op in Vorst Nationaal. Normaal gezien zou de band in het weekend na de aanslagen in het Koninklijk Circus opgetreden hebben, maar ook dat concert werd geannuleerd en nu was de zaal niet beschikbaar. De show in Vorst is nog niet uitverkocht.