Vier leden van Abba verschijnen samen in het openbaar

De vier leden van de Zweedse popgroep Abba zijn nog eens samen in het openbaar verschenen. Dat gebeurde naar aanleiding van de opening van een Grieks restaurant in "Mama Mia!"-thema in Stockholm. De vorige keer dat ze samen te zien waren, dateert van 2008.

Voor de fans hard van stapel lopen: van een reünie is geen sprake. Onder anderen Benny Andersson bevestigde dat hij niet gelooft dat de vier nog eens samen zullen optreden. "We zijn hier om te feesten", verklaarde Björn Ulvaeus.

De heren kwamen vanavond apart aan met hun respectieve partners. Dat was ook het geval bij Frida Lyngstad en Agnetha Fältskog. Een foto van het viertal samen, viel aanvankelijk dan ook niet te rapen. Op de Facebookpagina van de groep verscheen later vanavond wel een groepsfoto.

Abba brak in 1974 door op het Eurovisiesongfestival met "Waterloo". Tien jaar later was het sprookje voorbij. De groep verkocht intussen meer dan 380 miljoen platen.

AFP or licensors
AFP or licensors
AFP or licensors
AFP or licensors