20 worden, oké - 30 worden, een makkie - 40? Dat is de hel

De familie Holderness is terug van weggeweest. Na een eerste succesverhaal in 2013 hebben ze een nieuwe video gemaakt. Daarin vertellen vader en moeder heel eerlijk hoe het voelt om 40 jaar te worden. Op de tonen van Justin Bibers' "Sorry" geven ze een eerlijke inkijk in hun leven.

De (drastische) levensveranderingen die 40-jarigen ondergaan, dat is wat centraal staat in bovenstaande muziekvideo. Zo tonen Penn Holderness en zijn vrouw Kim wat ze zoal doen met hun twee opgroeiende kinderen, Lola en Penn Charles.

Dat de tijd niet stilstaat, bewijzen onderstaande beelden uit 2013. Dat filmpje werd een groot succes, met meer dan 16 miljoen views. Met 350.000 views in twee dagen tijd is het nieuwste filmpje ook op weg om een succesverhaal te worden. Toch nog iéts positief aan hun 40-jarige bestaan op deze aarde.

lees ook