Donald Trump defileert in een rok in Parijs

Donald Trump die doodgemoedereerd in een grijze rok komt aangewandeld: heel waarschijnlijk klinkt het niet. Tenzij in Parijs, waar het Franse label AVOC een model met een masker van de Amerikaanse presidentskandidaat de catwalk opstuurt.
AFP or licensors

AVOC is een Frans label dat pas twee jaar geleden werd opgericht, maar in het wereldje redelijk vaak over de tongen gaat. Het onderscheidt zich namelijk door genderneutrale collecties."De unisex industrie staat nog in zijn kinderschoenen, maar wij willen ontwerpen blijven creëren die werken voor beide geslachten", zeggen Bastien Laurent en Laura Do van AVOC.

En dus stuurden ze Donald Trump in een rok de catwalk op, tijdens een druk becommentarieerd défilé.

In de zaal klonk gegniffel toen het model met het masker van Trump tevoorschijn kwam. Hij werd gevolgd door Barack Obama en Hillary Clinton, maar ook door drugsbaron Joaquin "El Chapo" Guzman, Vladimir Poetin en Darth Vader.

AFP or licensors
AFP or licensors