Rock Werchter maakt nieuwe namen bekend

The Last Shadow Puppets, New Order, Disclosure, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Paul Kalkbrenner en Black Box Revelation. Dat zijn de namen die de organisatie van Rock Werchter aan de affiche van de komende editie heeft toegevoegd.

New Order en Disclosure zullen op donderdag 30 juni present geven. Robert Plant and the Sensational Space Shifters en Black Box Revelation worden aan het programma van vrijdag 1 juli toegevoegd. Zij vervoegen Bring Me The Horizon, Parov Stelar, Richard Hawley, The Offspring en Rammstein.

Paul Kalkbrenner komt op zaterdag 2 juli naar Werchter. Hij deelt de zaterdagaffiche met Courtney Barnett, Beirut, PJ Harvey, Red Hot Chili Peppers en Editors. The Last Shadow Puppets zijn er op de laatste festivaldag. Voor zondag 3 juli waren MØ, Unknown Mortal Orchestra, Jamie xx, Florence + the Machine reeds bevestigd.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli.