Louis Tomlinson van One Direction is papa

Louis Tomlinson, een van de leden van de Britse boysband One Direction, is vader geworden. Zijn Amerikaanse vriendin beviel gisteren van een zoontje.
Copyright © 2014 - Ross Parry Agency - All rights reserved© Ross Parry / SWNS Group Copyright ¬© 2014 - Ross Parry Agency - All rights reserved© Ross Parry / SWNS Group

Vorig jaar deden geruchten de ronde dat de Amerikaanse styliste Briana Jungwirth, Tomlinsons vriendin, zwanger was. Zelf heeft Tomlinson het nieuws nooit aangekondigd, al kon hij niet anders dan het schoorvoetend bevestigen toen hij gefeliciteerd werd tijdens een Amerikaanse tv-show.

Het nieuws van de geboorte heeft Tomlinson nu wel zelf bekendgemaakt op Twitter. "Ik ben blij om te laten weten dat mijn babyzoon gisteren geboren is. Hij is gezond en wonderlijk. Ik ben heel gelukkig", tweette hij. Hoe het jongetje heet, verklapt hij niet.