Man redt vrouw van verdrinkingsdood na auto-ongeval in Mol

In Mol is bij een auto-ongeval een vrouw van de verdrinkingsdood gered. De vrouw was de controle over haar stuur kwijtgeraakt en kwam met haar wagen in een brede gracht terecht. Een buurtbewoner hoorde de klap en snelde te hulp. De vrouw is in shock overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde vanmorgen in het gehucht Donk. De vrouw reed richting Dessel, maar raakte met haar wiel een verkeersgeleider in het midden van de weg en verloor zo de controle. De auto kwam op zijn dak in een brede gracht terecht.

Eddy Donckers uit Donk hoorde het ongeval gebeuren. "Ik was in mijn hof bezig en ik hoorde van op straat duidelijk iets dat niet in orde was. Ik liep ernaar toe, maar zag eerst niets. Toen zag ik een auto op zijn kop liggen en hoorde een vrouw van oudere leeftijd om hulp roepen", doet Donckers zijn verhaal. "De vrouw lag zo goed als onder water met haar hoofd. Ik heb mijn vrouw gevraagd om de hulpdiensten te verwittigen. Ondertussen waren er andere mensen bijgekomen en hebben we die vrouw uit de auto geholpen."

De vrouw heeft dus veel geluk gehad. Ze is uiteindelijk in shock en met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.