Molenbeekse jongeren ingeleid in het ondernemerschap

Zo'n 40 jongeren uit Molenbeek hebben het voorbije weekend deelgenomen aan de tweede editie van "Molengeek", een start-upproject om (digitaal) ondernemerschap te stimuleren.
Nicolas Maeterlinck

De jongeren werkten projecten uit rond onder meer communicatie, verkoop, logistiek, mode en biolandbouw. Ze verdedigden die projecten voor een jury van managers en ondernemers. De winnaars kregen ondersteuning om hun project te realiseren.

Minister van Digitale Agenda Alexander De Croo (Open VLD) bracht samen met Denise Campbell Bauer, de Amerikaanse ambassadrice in België, een bezoek aan "Molengeek". Volgens De Croo vormt het initiatief een uitstekende manier om de creativiteit en het ondernemerschap te stimuleren van jongeren die niet altijd over het juiste diploma of netwerk beschikken.

Nicolas Maeterlinck

Meest gelezen