12.000 handelaars ondervonden vertragingen bij Worldline

Er zijn vandaag opnieuw vertragingen geweest bij Worldline, het bedrijf dat het betalingsverkeer in ons land regelt. Dat meldt het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ). Het ging om betalingen die niet werden doorgestort. Het bedrijf bevestigt de problemen, maar zegt dat ze intussen al van de baan zijn.
Olivier Vin - heymana.com

De problemen deden zich voor bij zowat 12.000 handelaars, klanten van één bank, preciseert men bij Worldline. Volgens het bedrijf zijn de problemen intussen opgelost, en zullen de betalingen morgenochtend worden uitgevoerd. "Het ging om betalingen die niet werden doorgestort", luidt het bij het NSZ.

NSZ zegt dat het - via de advisory board van het bedrijf waarin het zit - zal nagaan of eerder gemaakte afspraken en doelstellingen worden gerespecteerd door Worldline. Zo niet hebben de getroffen handelaars automatisch recht op een compensatie, aldus de zelfstandigenorganisatie.

Meest gelezen