"Een feestje? Interesseert me geen moer"

Zeldzaam zijn ze, en dus dacht nieuwszender Fox28 om de 110-jarige Flossie Dickey eind vorige week te verrassen met een bezoekje. Flossie werd in haar rolstoel voor de camera gereden en journaliste Nichole Mischke kon aan haar interview beginnen. Al had Flossie daarin nul komma nul procent interesse. En een feestje later op die dag zag ze ook niet zitten.

Het leverde alvast een prachtig rechtstreeks verslag op, waarbij de journaliste de meubels probeerde te redden door te blijven spreken, terwijl Flossie, wonend in Washington, vooral nors voor zich uit keek of aan haar koffie nipte, naar Mischke kijkend met het idee van: "Wat doet dat mens hier?" De weinige antwoorden kregen daardoor zelfs een hilarisch karakter.

Mischke liet na het interview weten dat Flossie tijdens de minuten voor het interview voortdurend dreigde in slaap te vallen, zeggend: "Hoe zou jij je voelen, mocht je 110 jaar oud zijn?"

Geniet u even mee:

lees ook