Dit is Saint West, broer van North en zoon van Kanye

Realityster Kim Kardashian heeft vandaag de eerste foto van haar zoon Saint met de wereld gedeeld. Het jongetje is intussen ruim twee maanden oud. Kardashian pakt niet toevallig vandaag met de foto uit. Haar overleden vader Robert Kardashian zou vandaag 72 jaar geworden zijn.

Saint West kwam ter wereld op 5 december 2015, als het jongere broertje van North en de eerste zoon van Kanye West en Kim Kardashian. Op zijn eerste publieke foto ligt het jongetje vredig te slapen.

Kardashian deelt het beeld op de verjaardag van haar vader Robert, die in 2013 overleed. "Gelukkige verjaardag papa! Er is zo veel gebeurd sinds jij ons hebt verlaten. Jij bent mijn beschermengel en ik weet dat je alles hebt zien gebeuren. Ik hou van je en ik mis je enorm", schrijft de realityster bij een foto van haar vader op Instagram.