Geen stormloop op concerttickets Beyoncé

Het loopt voorlopig niet echt storm voor het Belgische concert van Beyoncé. De Amerikaanse zangeres zakt op 31 juli af naar het Koning Boudewijnstadion. De ticketverkoop voor dat concert ging vanmorgen van start. Momenteel zijn er nog tickets in alle prijscategorieën.
AP2013

Het is 3 jaar geleden dat Beyoncé op een Belgisch podium stond. In 2013 speelde ze twee concerten in het Sportpaleis. De tickets voor beide optredens waren binnen het halfuur de deur uit.

De ticketverkoop voor het optreden aanstaande zomer ging vanmorgen om 10 uur van start. Om 20 uur 's avonds waren er nog tickets in alle prijscategorieën verkrijgbaar.

Ter vergelijking: de capaciteit van het Koning Boudewijnstadion (50.000 mensen) komt overeen met vier Sportpaleizen. Er zijn dus dubbel zo veel tickets beschikbaar als bij de vorige Belgische stop van Beyoncé. Toch werd verwacht dat ook dit concert binnen de kortste keren uitverkocht zou zijn.

Het concert op 16 juli in de Amsterdam ArenA (53.000 bezoekers) was wel binnen de 20 minuten uitverkocht. Ook een van beide concerten in Wembley (90.000 mensen) in Londen is al uitverkocht. Voor de meeste andere Europese concerten van Beyoncé zijn wel nog tickets beschikbaar.