Hans Teeuwen verkoopt op één dag 13 Belgische shows uit

Cabaretier Hans Teeuwen heeft op één dag tijd nagenoeg alle 24.000 Belgische tickets voor zijn voorstelling "Echte rancune" verkocht. De tickets voor de zeven optredens in Hasselt, Antwerpen, Gent en Oostende waren zo snel uitverkocht dat er meteen 6 extra voorstellingen werden gepland. Ook die zijn op enkele losse plaatsen na volzet.

De ticketverkoop voor "Echte rancune" ging vandaag simultaan in België en Nederland van start. De stormloop op tickets was in beide landen bijzonder groot. De zeven Belgische voorstellingen in Oostende, Gent, Antwerpen en Hasselt waren in een mum van tijd uitverkocht. Op 2 minuten tijd waren 9.000 tickets de deur uit.

Daarop werden meteen zes extra shows aangekondigd, gespreid over vier verschillende steden. Op enkele losse plaatsen na zijn ook die voorstellingen uitverkocht. In totaal werden vandaag in ons land ruim 23.700 tickets voor de voorstelling "Echte rancune" verkocht. Het is van 2011 geleden dat Teeuwen nog eens op het podium stond met een eigen cabaretvoorstelling.

Volgende week komen de gereserveerde tickets die dan nog niet betaald zijn, opnieuw op de markt. Dat meldt organisator Live Comedy.