Auto rijdt onder vrachtwagen op E19 in Schoten

Op de E19 in Schoten is vannacht een autobestuurder zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen. De auto reed onder de rijdende vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 4.20 uur op de E19 in Schoten in de richting van Antwerpen. De brandweer werd gealarmeerd voor een geknelde bestuurder, maar bij hun aankomst was de man reeds uit het voertuig. Nochtans stak de auto tot halfweg onder de vrachtwagen. De bestuurder was nog bij bewustzijn. Hij is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de vrachtwagen raakte niet gewond. Door het ongeval waren de rechterrijstrook en de pechstrook versperd. Het verkeer kon nog enkel over de linkerrijstrook. De brandweer ruimde de brokstukken op. De auto en de oplegger van de vrachtwagen werden getakeld.