Deze kat neemt betere selfies dan de meeste topmodellen

Katten zijn alomtegenwoordig op het wereldwijde net, en soms passeert er een exemplaar dat het internet volledig op zijn kop zet. Zo ook deze kat met hemelsblauwe ogen en een prachtige witte vacht. Zijn instagrampagina vol selfies heeft al meer dan 300.000 volgers.

Coby de kat post dagelijks een selfie op zijn instagrampagina en vertelt over zijn leven op Facebook. Zijn online verhaal leest als het leven van een topmodel.

De Britse korthaar valt op door de combinatie van zijn hemelsblauwe ogen en zijn witte vacht. De ogen worden nog extra geaccentueerd door zijn natuurlijke eyeliner. Hier zouden zelfs de beste make-upartiesten niet in slagen.

Net als zijn vele fans was Rebecca, de eigenaar van Coby, meteen verkocht door het mooie snoetje. "Het was liefde op het eerste gezicht. Ik pakte hem op en hij viel in slaap in mijn armen", vertelt Rebecca.

Naast prachtige selfies nemen, vult Coby zijn dagen met het achterna zitten van alles wat beweegt, smullen van blikjes tonijn en extreem lang dutten op de zetel.

Coby viert trouwens zijn eerste verjaardag in maart. "Dan geven we een groot feest en staat er iets groots te gebeuren voor onze fans", vertelt Rebecca enthousiast.

lees ook