Soulsister gaat 30 jaar na debuut op jubileumtournee

Soulsister gaat 30 jaar na zijn debuut op jubileumtournee. "You get to me", hun eerste single, kwam in 1986 en was het begin van een succesvolle carrière. Paul Michiels en Jan Leyers zullen vanaf dit najaar 30 concerten geven in de Vlaamse zalen.
Chris Stessens

De eerste vijf data van "Soulsister 30 jaar, 30 hits, 30 concerten" zijn: 15 oktober (Concertgebouw Brugge), 3 december (Brielpoort Deinze), 10 december (Kursaal Oostende), 20 december (CCHA CultuurCentrum Hasselt), 23 december (Roma in Borgerhout).

Soulsister was actief van 1986 tot 1995 en maakte in 2007 een comeback. De Belgische band tourde met Sting door Europa en is bekend van hits als "The way to your heart", "Like a mountain", "Through before we even started" en "Promises".