Vrouw zwaargewond bij ongeval in Kennedytunnel

In de Antwerpse Kennedytunnel is een vrouw zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Door het ongeval waren twee rijstroken in de tunnel een tijdlang dicht. Daardoor groeiden de files aan. Intussen is de rijbaan opnieuw vrijgemaakt.

Het ongeval gebeurde in de staart van een file na een eerder ongeval op de ring rond Antwerpen. In de Kennedytunnel raakte een auto geplet tussen twee vrachtwagens.

De bestuurster zat een tijd gekneld en moest bevrijd worden. Ze is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, maar is niet in levensgevaar.

In de tunnel waren twee rijstroken richting Nederland versperd. De vrachtwagens en de auto moesten getakeld worden. Dat veroorzaakte op de wegen naar Antwerpen en de ring heel wat fileleed. Intussen is de rijbaan opnieuw vrijgemaakt.