Al 60.000 bezoekers voor "Achter de wolken"

Al ruim 60.000 bezoekers hebben "Achter de wolken", het langspeelfilmdebuut van regisseur Cecilia Verheyden, gezien in de zaal. Volgens Kinepolis Film Distribution (KFD) lijkt de film vooral een publiek aan te spreken dat doorgaans minder goed zijn weg vindt naar de bioscoop.

Chris Lomme en Jo De Meyere spelen in de film Emma en Gerard, twee ex-geliefden die elkaar na meer dan 50 jaar weer tegenkomen. Emma trouwde destijds met zijn beste vriend. Nu vinden ze elkaar terug en worden ze opnieuw verliefd. Het scenario van de film, die gebaseerd is op een toneelstuk, is van Michael De Cock.

Volgens KFD is de prestatie van de film ook opmerkelijk omdat de film zoveel volk lokt, enkel op basis van projecties in de namiddag en om 20 uur.  "De film lijkt op basis van een sterke mond-aan-mondreclame zijn weg te vinden naar een steeds breder wordend publiek."

"Dit bewijst ook dat Chris Lomme en Jo De Meyere met hun heel eigen acteerstijl, na meer dan 50 jaar succesvolle carrière, nog steeds een groot publiek weten aan te spreken", zegt producent Peter Bouckaert.