Michel uit "The sky is the limit" is vermist

Michel Van den Brande (54) is vermist. Dat bevestigt zijn ex-vrouw Marleen Blommaert. Van den Brande is bekend van het programma "The sky is the limit" op Vier. De politie heeft een opsporingsbericht verspreid.

Van den Brande is sinds gisteren spoorloos. In de voormiddag verliet hij zijn woning in Blankenberge. Omstreeks 11 uur is hij in Knokke opgemerkt. Op dat moment verplaatste hij zich met een zwarte BMW 320 met nummerplaat 1-AFX-914

De politie heeft een officieel opsporingsbericht verspreid. Ook zijn ex-vrouw Marleen Blommaert bevestigt aan het persagentschap Belga dat hij vermist is. Van den Brande is de oprichter en eigenaar van het stellingenbedrijf Kontrimo. Het brede publiek kent hem van zijn deelname aan het programma "The sky is the limit" op Vier.

Van den Brande is struis gebouwd en 1,70 meter groot. Hij is kaal, heeft een lichtgrijze snor en draagt een bril. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij waarschijnlijk een jeansbroek en een lichtkleurig hemd.

De politie vraagt contact op te nemen op het gratis nummer 0800 30 300 indien u hem of zijn voertuig gezien hebt of weet waar hij verblijft. Mailen kan ook naar opsporingen@police.belgium.eu.