Ook Arno, Youssou N'Dour et De La Soul op Couleur Café

De 27e editie van Couleur Café verwelkomt deze zomer naast Selah Sue onder andere ook Arno, Youssou N'Dour, De La Soul, Magic System en Oxmo Puccino. Dat hebben de organisatoren bekendgemaakt. Ongeveer de helft van de driedaagse festivalaffiche is inmiddels bekend.
Matthias Engels

Op de eerste dag van het Brusselse stadsfestival mogen de bezoekers rekenen op de komst van de Ivorianen van Magic System, Selah Sue, de Franse rapper Oxmo Puccino, het popduo Brigitte, de zussen Ibeyi, Mr. Vegas, St. Paul & The Broken Bones en de al eerder aangekondigde Chronixx en Woodie Smalls.

De volgende dag is het de beurt aan Youssou N'Dour, de hiphopsterren De La Soul, Arno, Omar Souleyman, CunninLynguists, Young Fathers en Morgan Heritage. Goran Bregovic en Ghinzu vervolledigen de zaterdagaffiche.

Op de derde en laatste dag treden Soprano en De Jeugd van Tegenwoordig aan, net als Trixie Whitley, Apollo Brown & Guilty Simpson, Grandgeorge, Inna Modja, Pat Thomas & Kwashibu Area Band, Raging Fyah en Black Box Revelation.

Tickets zijn vanaf donderdag te koop op de festivalwebsite en kosten 43 euro per dag of 95 euro voor een combiticket van drie dagen. Couleur Café 2016 vindt plaats van 1 tot en met 3 juli op de site van Tour and Taxis.