Nederlander is 6 miljoenste bezoeker Atomium

Het Atomium heeft vandaag de zes miljoenste bezoeker over de vloer gehad sinds de renovatie in 2006. De gelukkige was Patrick Vergier, een Nederlander uit IJsselstein. De man werd uitgebreid in de bloemetjes gezet.

"Het is natuurlijk totaal onverwacht. We waren enkele dagen op vakantie in Brussel en hadden dit bezoek nog gepland op de terugweg naar huis. Het is erg verrassend, maar natuurlijk erg leuk. Eigenlijk gaan we gewoon hetzelfde doen als we al van plan waren, alleen is het nu wat goedkoper", lacht de gelukkige Nederlander, die omstreeks 13.15 uur het Atomium binnenwandelde.

Het Atomium bood Patrick Vergeer en zijn gezin gratis toegang tot het Atomium, een rondleiding, een etentje in een van de bollen, een boeket bloemen en een prijzenpakket met souvenirs uit de shop van het Atomium aan.