Realityfiguur Michel Van den Brande is terecht

Michel Van den Brande, de ondernemer bekend van het televisieprogramma "The sky is the limit", is niet langer vermist. Van den Brande heeft zichzelf in goede gezondheid aangeboden bij de politie van Blankenberge. De man was twee dagen lang spoorloos.

De 54-jarige Michel Van den Brande werd woensdag voor het laatst opgemerkt in Knokke. Sinds donderdag werd er actief gezocht naar de ondernemer. De politie verspreidde die dag ook een opsporingsbericht.

De politie van Blankenberge en het parket van Brugge melden nu dat Van den Brande zich in goede gezondheid heeft aangemeld bij de politie van Blankenberge. Meer informatie wordt er niet vrijgegeven.

Van den Brande is bekend als ondernemer en eigenaar van het stellingenbedrijf Kontrimo. Hij is een van de ondernemers die gevolgd worden in het realityprogramma "The sky is the limit" op Vier.