Stan Van Samang plant extra concert in Sportpaleis

Stan Van Samang heeft aangekondigd dat hij eind november een tweede concert in het Sportpaleis in Antwerpen organiseert. Het optreden op zaterdag 26 november is nagenoeg uitverkocht. Er komt een tweede concert op vrijdag 25 november in de zaal in Antwerpen.
© VRT - GVH

Stan Van Samang heeft een tweede "In 't groot"-concert op de agenda gezet. "Vorig weekend kregen we tijdens de concerten in Hasselt en Gent van verschillende fans het bericht dat nagenoeg alle concerten voor "In 't groot" in het Sportpaleis de deur uit zijn. Ik kon dat eerst nauwelijks geloven", aldus Van Samang.

"Met enige trots en fierheid mag ik aankondigen dat er een tweede Sportpaleis-concert komt. Dit is echt een droom van mij die in vervulling gaat. Hoe graaf is dit! Bedank aan alle fans, jullie zijn een fantastisch publiek!", zei Van Samang gisteravond tijdens zijn optreden in Capitole in Gent.

Stan Van Samang is een van de populairste artiesten van het moment in Vlaanderen. Zijn album "Liefde voor publiek" ging al meer dan 90.000 keer over de toonbank. De concerten "In 't groot" in het Sportpaleis vinden plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 november.