Yoko Ono opgenomen in het ziekenhuis

Yoko Ono, de weduwe van John Lennon, is in New York opgenomen in een ziekenhuis met de symptomen van griep. Geruchten als zou ze een hartaanval hebben gehad, worden door haar entourage ontkend.
AFP

De 83-jarige Japanse zangeres begaf zich naar het ziekenhuis op aanraden van haar arts, voor wat lijkt op "een ernstig geval van griep", aldus haar woordvoerder Elliot Mintz, geciteerd door ABC News.

Wat betreft de geruchten als zou Ono een hartaanval hebben gehad, antwoordde haar zoon Sean op Twitter "dat de enige aanval die @yokoono had gehad, er een was van genialiteit. Ze maakt het echt goed. Dank voor alle beterschapswensen". Volgens de woordvoerder mag de zangeres het ziekenhuis vandaag verlaten.

John Lennon en Yoko Ono ontmoetten elkaar in 1966 en werden vervolgens geliefden en artistieke partners. Lennon werd in 1980 doodgeschoten in New York.

Yoko Ono bracht vorige week nog het remix album uit "Yes, I'm a Witch Too" ("Ja, ik ben ook een heks"). Onder meer Moby en Sean Lennon werkten eraan mee.