"Schrikkeltweeling" Senne en Tess geboren in Antwerpen

Vanmorgen is in het Middelheim Ziekenhuis in Antwerpen de tweeling Senne en Tess geboren. Mama Jona Roosbeeck was eigenlijk uitgerekend voor eind maart en had de schrikkeldag liever vermeden als geboortedag, maar al bij al vinden de ouders de speciale verjaardag niet erg.

"We hadden ons voorgenomen niet op de 29e, maar ja, je kan het niet tegenhouden natuurlijk", vertelt de kersverse mama. Ze was naar het ziekenhuis gegaan ter controle, omdat ze maagpijn had, maar ze moest blijven want de tweeling bleek onverwachts op komst. "Eigenlijk was ik uitgerekend voor 29 maart, de kindjes zijn 4 weken te vroeg geboren."

Zowel de moeder als de baby's stellen het goed. Senne en Tess weten het uiteraard nog niet, maar voor hen zullen verjaardagen extra speciaal zijn. "Ik denk dat we ze gewoon op de 28e gaan vieren. We gaan dat zo doen", besluit mama Jona.

Meest gelezen