Philippe Geubels "Bedankt voor alles" in nieuwe show

De komiek Philippe Geubels brak tien jaar geleden door in "Comedy casino cup". In september gaat zijn nieuwe show in première, meldt hij in "Van Gils & Gasten". De titel van de voorstelling is "Bedankt voor alles". "Ik ben een dankbare mens, maar ik uit het niet altijd. Daarmee is dat opgelost", aldus Geubels.

Philippe Geubels heeft in "Van Gils & Gasten" zijn plannen voor het komende jaar uit de doeken gedaan. De komiek zet zijn televisiewerk de komende maanden on hold en gaat zich volledig focussen op de uitwerking van zijn vierde theatershow "Bedankt voor alles".

"Ik moet veel mensen bedanken en daarom is het een toepasselijke titel. Het is oprecht, geen cynische titel. Ik wil mijn publiek bedanken voor de steun en ik ga ook iemand persoonlijk bedanken in de show", aldus Geubels in "Van Gils & Gasten".

"Ik ben een dankbare mens, maar ik uit dat nogal moeilijk. Daarmee is dat opgelost."

"Anderhalf uur niet aan de miserie denken"

Philippe Geubels wil het publiek in zijn vierde show een onderhoudende avond aanbieden. "Ik haal mijn inspiratie uit het dagelijkse leven. Ik mijd de actualiteit en wil het over alledaagse dingen hebben", verduidelijkt de komiek.

"Mijn doel is en blijft de mensen anderhalf uur aan het lachen te brengen met herkenbare dingen en toffe humor, zodat ze even niet aan alle problemen in de wereld denken."

De voorverkoop voor de nieuwe theatertournee gaat morgen van start. Geubels. "Ik ga iedereen ook trakteren op een pint, om hen te bedanken."