Skunk Anansie en Elvis Costello eerste namen voor Rock Zottegem

Skunk Anansie en Elvis Costello zijn deze zomer te zien op Rock Zottegem. Het tweedaagse festival heeft vandaag de eerste vijf namen op zijn affiche bekendgemaakt. Ook The Hives, The Kooks en De jeugd van tegenwoordig zullen optreden in Zottegem.

Rock Zottegem wordt het enige zomerconcert op Belgische bodem van Costello. De Brit wordt er begeleid door zijn vaste band The Imposters. Ook The Hives geven er een exclusief Belgisch festivaloptreden. Skunk Anansie zakt een week eerder ook af naar Rock Werchter.

"We zijn heel tevreden dat we opnieuw enkele levende muzikale legendes mogen verwelkomen deze zomer", zegt organisator Kurt De Loor. "Zowel Elvis Costello, The Hives als Skunk Anansie hebben een staalharde livereputatie."

De 23e editie van het tweedaagse zomerfestival vindt plaats op 8 en 9 juli. Elvis Costello, The Hives en Skunk Anansie treden op vrijdag op, The Kooks en De jeugd van tegenwoordig staan zaterdag op het podium. De ticketverkoop start op 16 maart.